Superman bestaat officieel in het Marvel Cinematic Universe

Zo bestond de Man van Staal ook al in Venom.

Bram de Groot 20 oktober 2021 07:01 in Algemeen
In Venom uit 2018 werd het bestaan van Superman al een keer aangehaald door te spreken over "kryptonite" en nu blijkt dat de Man van Staal, de sterkste superheld uit DC Comics en vele films, ook bestaat in het Marvel Cinematic Universe. Let op: SPOILERS!!!

In het binnenkort te verschijnen Eternals, de eerstvolgende film in het MCU, wordt de almachtige superheld ook benoemd. Dit wordt duidelijk via een nieuwe promo voor de film van Nomadland-regisseur Chloé Zhao.

Superman bestaat in MCU
In onderstaande video worden heel wat van de personages uit Eternals uiteengezet. Uiteraard wordt er ook een blik geworpen op Ikaris van Game of Thrones-acteur Richard Madden. In de beelden wordt hij Superman genoemd.

In onderstaande beelden zien we ook kort de zoon Jack van het personage Phastos (Brian Tyree Henry). Hij heeft een duidelijk mening over Ikaris. "Dad, that's Superman with the cape and you were shooting laser beams out of your eyes," zegt de jongen.

Pas overigens op voor spoilers die Marvel Studios niet opzettelijk deelt. De film heeft gisteren zijn wereldpremière gehad. Vanaf 3 november draait Eternals in de Nederlandse bioscopen.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

DC -vs- Marvel laat maar komen.

Carmine

Avatar

Dit was het lezen niet waard

Rich Art

Avatar

Ach, in de Spider-man films van Raimi werd er ook naar verwezen. Een teken dat de strijd tussen de studio's niet zo groot is als tussen de fans.

Tim78

Avatar

Is het niet gewoon zo dat er verwezen wordt naar superman films enzo, dus dat hij gewoon een fictief persoon is.

gbfan

Avatar

"Pas overigens op voor spoilers die Marvel Studios niet opzettelijk deelt"

Ja...let je er zelf ook op met jullie site dan?

Ereptile

Avatar

Op zich wel interessant. Volgens mij hebben ze eerder wel actief de referenties naar DC superhelden vermeden. Nu hebben ze Superman bij naam genoemd, ook al is hij maar misschien fictief in het MCU.

Ze hebben eerder ook Legolas genoemd in The Avengers, en dat terwijl er genoeg acteurs van Lord of the Rings in het MCU zitten Smiley face

Bucky67

Avatar

Denk dat Jack Superman zag op tv in de mcu is Superman gewoon een stripfiguur en filmkarakter

Beyonder

Avatar

Superman in marvel....kan niet wachten. Hij veegt de vloer aan met al die pipos. Onkwetsbaar enzo, oneindige kracht. Als hij gaat douchen doet ie dat in de zon.

NieuwsFilm

meest populair