Superman bestaat officieel in het Marvel Cinematic Universe

Superman bestaat officieel in het Marvel Cinematic Universe

Zo bestond de Man van Staal ook al in Venom.

In Venom uit 2018 werd het bestaan van Superman al een keer aangehaald door te spreken over "kryptonite" en nu blijkt dat de Man van Staal, de sterkste superheld uit DC Comics en vele films, ook bestaat in het Marvel Cinematic Universe. Let op: SPOILERS!!!

In het binnenkort te verschijnen Eternals, de eerstvolgende film in het MCU, wordt de almachtige superheld ook benoemd. Dit wordt duidelijk via een nieuwe promo voor de film van Nomadland-regisseur Chloé Zhao.

Superman bestaat in MCU
In onderstaande video worden heel wat van de personages uit Eternals uiteengezet. Uiteraard wordt er ook een blik geworpen op Ikaris van Game of Thrones-acteur Richard Madden. In de beelden wordt hij Superman genoemd.

In onderstaande beelden zien we ook kort de zoon Jack van het personage Phastos (Brian Tyree Henry). Hij heeft een duidelijk mening over Ikaris. "Dad, that's Superman with the cape and you were shooting laser beams out of your eyes," zegt de jongen.

Pas overigens op voor spoilers die Marvel Studios niet opzettelijk deelt. De film heeft gisteren zijn wereldpremière gehad. Vanaf 3 november draait Eternals in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair