Trailer voor 'Being the Ricardos' van 'Molly's Game'-regisseur Aaron Sorkin

Weer grote sterren in de volgende film van Aaron Sorkin.

Bram de Groot 20 oktober 2021 14:07 in Video
Een paar jaar geleden kwam van voorheen scriptschrijver Aaron Sorkin met zijn regiedebuut Molly's Game (2017) en verleden jaar verscheen op Netflix het prima The Trial of the Chicago 7, goed voor zes Oscarnominaties. Eind dit jaar verschijnt zijn derde film.

En die film heet Being the Ricardos, een film die ons meeneemt achter de schermen van de productie van I Love Lucy, de sitcom die in de jaren 50 van vorige eeuw een groot succes was.

Uiteraard doet Sorkin het weer samen met enkele grote Hollywoodsterren. De twee belangrijkste rollen zijn voor Oscarwinnaars Nicole Kidman als Lucille Ball en Javier Bardem als Desi Arnaz. Andere rollen zijn voor onder meer J. K. Simmons, Nina Arianda en Clark Gregg.

Eerste trailer Being the Ricardos
"You know Lucy and Ricky. Now it's time to meet Lucille and Desi," valt er bij de trailer te lezen op YouTube. De teaser luidt de release van Being the Ricardos in op 21 december op Prime Video en kort daarvoor in de (Amerikaanse) bioscopen.


In Being the Ricardos worden Lucille Ball en Desi Arnaz beschuldigd van schokkende persoonlijke dwalingen, politieke laster en culturele taboes. We krijgen een onthullende glimp van de complexe romantische en professionele relatie van het paar.

Ook gaan we naar de schrijverskamer, naar de soundstage en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens een cruciale productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair