Eindelijk weten we waar Snoke in 'Star Wars' vandaan kwam

Eindelijk weten we waar Snoke in 'Star Wars' vandaan kwam

Palpatine laat alles weten.

De film Star Wars: The Rise of Skywalker legde de terugkeer van Emperor Palpatine bepaald niet uit. En de creatie van Supreme Leader Snoke bleef grotendeels in het midden liggen. Gelukkig heeft de franchise weer een nieuw boek gelanceerd dat antwoorden geeft.

Dat Star Wars: The Rise of Skywalker zo weinig uitlegde beviel fans niet heel erg. Palpatine bleek ineens achter alles te zitten en de First Order bedacht te hebben. En Snoke was een kloon die hij had gemaakt. Maar hoe dan? Nou, dat wordt nu opgelost.

Star Wars-antwoorden
Het boek Star Wars: The Secrets of the Sith, dat zogenaamd door Palpatine geschreven is, legt uit dat zijn bewustzijn naar een nieuw lichaam op Exegol getransporteerd werd.

Maar: "zelfs na jaren van experimenten, waren de kloontechnieken die mijn hulpjes toepasten niet adequaat. Ze konden geen lichaam maken dat mijn ongelofelijke macht in stand kon houden."

En dus kon Palpatine de planeet Exegol niet verlaten. "Als onderdeel van hun genetische experimenten, maakten mijn volgers nog een wezen dat bekend kwam te staan als Snoke. Hoewel zijn lichaam niet waardig genoeg was voor mijn duistere essentie, maakte de natuurlijke gevoeligheid voor de Force Snoke een machtige marionet."

NieuwsFilm

meest populair