Quentin Tarantino heeft een gaaf idee voor een nieuwe film

Weer een spaghetti western.

Geliefd filmmaker Quentin Tarantino is bijna klaar met het maken van films. We weten al een tijdje dat hij hooguit tien films geregisseerd wil hebben, zodat hij op zijn hoogtepunt kan stoppen.

Dat betekent voor de 58-jarige regisseur dat hij nog maar één project te gaan heeft. Wat dat wordt is nog niet bekend, maar een vermoeden bestaat intussen wel al, mede dankzij Tarantino zelf.

Spaghetti western
Tarantino werd niet alleen bekend om het bizarre geweld dat hij laat zien soms, maar ook om de manier waarop hij met z'n producties andere films weet te eren. Tal van verwijzingen zijn vaak te vinden in de films van Tarantino.

Variety sprak met Tarantino, die vertelde dat hij een spaghetti western zou willen maken, waarin elk van de personages een andere taal spreekt. Tegelijk wordt het zeker niet z'n laatste project.

"Het wordt niet m'n volgende film. Het is iets anders waar ik over denk en ik ga het niet omschrijven. Maar een idee is een soort spaghetti western te maken. Ik zou dat wel willen opnemen, want volgens mij is dat heel leuk. Ook omdat ik spaghetti western-stijl op wil nemen, waarin iedereen een andere taal spreekt. De Mexicaanse bandido is een Italiaan, de held een Amerikaan en de slechte sheriff een Duitser en de Mexicaanse barvrouw een Israëlische. En iedereen spreekt een andere taal. De acteurs weten gewoon: okay als hij klaar is met praten, is het mijn beurt."

NieuwsFilm

meest populair