Zwoele Abbey Hoes in eerste trailer 'Costa!!'

Costa keert terug mét Abbey Hoes en Katja Schuurman.

Bram de Groot 21 October 2021 22:30 in Video
Even geleden zagen we al een snelle blik op Katja Schuurman in het vervolg op de tiener-romkom Costa! uit 2001 van Johan Nijenhuis. Nu hebben we de teaser voor Costa!!.

In de beelden van de film van Dutch FilmWorks zie je ook rollen voor onder meer Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Soy Kroon, Oscar Aerts, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Roeland Fernhout en Tina de Bruin. De regie lag in handen van Jon Karthaus (Homies, Bella Donna's).

Eerste teaser voor Costa!!
"Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap... met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm," valt er te lezen bij de onderstaande teaser op YouTube. In maart 2022 moet de romkom in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


De synopsis voor Costa!!
Anna (Hoes) reist met haar beste vriendin Bibi (Van Eer) naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida (Schuurman) vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Hell yeah. Memory time

Hiss

Avatar

Op voorhand mijn condoleances aan eenieder die hier met zijn vriendin/vrouw naartoe moet.

Gigan72

Avatar

Je moet er toch niet aan denken dat je in de bios zit en dit gaat kijken ... The Horror..

Master Of Films

Avatar

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap
Wat is dit voor een tagline. Welke gek zet er vriendschap neer. En dan Abbey Hoes laten zien Smiley face
Speaking of Hoes.
Abbey Hoes is wel populair hier op Filmtotaal. Althans bij Celebrities. -> voor insta foto's hoef je niet naar insta te gaan, maar naar https://www.filmtotaal.nl/zoeken/?q=abbey+hoes voor alle spannende kiekjes.

NieuwsFilm

meest populair