Zwoele Abbey Hoes in eerste trailer 'Costa!!'

Zwoele Abbey Hoes in eerste trailer 'Costa!!'

Costa keert terug mét Abbey Hoes en Katja Schuurman.

Even geleden zagen we al een snelle blik op Katja Schuurman in het vervolg op de tiener-romkom Costa! uit 2001 van Johan Nijenhuis. Nu hebben we de teaser voor Costa!!.

In de beelden van de film van Dutch FilmWorks zie je ook rollen voor onder meer Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Soy Kroon, Oscar Aerts, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Roeland Fernhout en Tina de Bruin. De regie lag in handen van Jon Karthaus (Homies, Bella Donna's).

Eerste teaser voor Costa!!
"Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap... met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm," valt er te lezen bij de onderstaande teaser op YouTube. In maart 2022 moet de romkom in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


De synopsis voor Costa!!
Anna (Hoes) reist met haar beste vriendin Bibi (Van Eer) naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida (Schuurman) vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

NieuwsFilm

meest populair