Addison Rae komt kletsnat uit het water op Insta-foto's

Addison Rae komt kletsnat uit het water op Insta-foto's

De actrice uit He's All That ziet er zomers uit.

De celeb Addison Rae wist in 2019 indruk te maken op TikTok, met uiteenlopende dansjes. Ze stond in de zomer van 2021 op maar liefst 81 miljoen volgers, waar ze miljoenen aan verdient. In 2021 startte ze ook als zangeres en had ze een grote rol in een film.

In augustus 2021 verscheen ze namelijk de romantische Netflix-komedie He's All That, een 'omgekeerde' remake van de komedie She's All That uit 1999 met Freddie Prinze Jr. en Rachael Leigh Cook. In He's All That zie je Rae vooral naast Tanner Buchanan.

Heel goed werd de film niet ontvangen. He's All That staat op slechts 31% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Overigens sprak ze in 2018 al een stem in van een figuurtje in de animatiefilm Spy Cat. Ze lijkt vooralsnog geen verdere filmplannen te hebben.

Zomers op Instagram
Mocht je Addison volgen op Instagram, samen met haar andere ruim 40 miljoen volgers, dan valt op dat de in Lafayette, Louisiana geboren ster heel wat uitdagende foto's plaatst. Ook nu weer vanaf het strand en rechtstreeks uit het water, in bikini.


Zien hoe de 21 jarige Addison Rae eruit ziet in bikini? Check de foto's dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair