Alexandra Daddario ligt er weer lekker bij op bed op Insta-foto's

De actrice uit Baywatch languit op bed.

FilmTotaal 23 October 2021 08:01 in Celebrity
Actrice Alexandra Daddario had dit jaar een rol in de goed ontvangen anthologieserie The White Lotus en dat brengt haar weer een beetje terug op het podium waar ze zich een tijdje geleden bevond. De afgelopen jaren was ze toch wat minder zichtbaar.

De actrice kreeg wereldfaam in haar schoot geworpen met haar korte en opvallende rol in de misdaadserie True Detective, nadat ze al in de twee Percy Jackson-films uit 2010 en 2013 te zien was als het personage Annabeth.

Dit jaar was ze naast The White Lotus ook te zien in de serie The Girlfriend Experience en de film Die in a Gunfight met ook Diego Boneta, Billy Crudup en Travis Fimmel. Binnenkort moet Wildflower met ook Jean Smart en Kiernan Shipka verschijnen.

Languit op bed op Instagram
Veel meer dan "Lounging" schrijft de chillende Alexandra niet bij de foto's waarop ze in een soort sport- of thuispakje languit op een bed of bank ligt. Check de beelden via onderstaande link.


Wil je de 34 jarige brunette Alexandra Daddario op haar bed zien liggen? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair