Deze Netflix-film domineert alle andere films

Deze Netflix-film domineert alle andere films

Dit zijn de succesvolste films op streamingdiensten.

Er komen steeds meer streamingdiensten bij en dat zorgt er niet alleen voor dat er steeds meer content bij komt, maar ook dat er steeds meer gekeken wordt. De meeste streamingdiensten onthullen weinig of niets over de kijkcijfers.

De partij Nielsen heeft methodes om toch na te gaan welke films en series goed worden bekeken. Nu blijkt dat een vrij onbekende film de streamingdiensten domineert als het gaat om het aantal minuten dat content is afgespeeld.

Nielsen meldt namelijk dat Intrusion, met onder meer Freida Pinto en Logan Marshall-Green, enorm goed werd bekeken in de eerste kleine week na de release op 22 september. Volgens de partij zou de film maar liefst 331 miljoen minuten zijn gestreamd tot en met 26 september.

Ook andere succestitels
Ook de catalogustitel Grown Ups van Adam Sandler deed het in die periode goed, met slechts 40 miljoen minuten minder dan Intrusion. The Starling, Safe House en My Little Pony: A New Generation deden het ook goed op Netflix. Cruella, Luca en Moana waren de topper die Disney+ afleverde.

Hieronder de trailer voor Intrusion waarin een vrouw met haar echtgenote verhuist naar een klein dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, maar al snel komt hun leven op z'n kop te staan op het moment dat er een overval plaatsvindt. Heb jij de film gezien?



NieuwsFilm

meest populair