Marvel-baas Kevin Feige over wat hem drijft met de franchise

Marvel-baas Kevin Feige over wat hem drijft met de franchise

Die wordt echt gemaakt voor de fan.

Kevin Feige is al dertien jaar de grote man achter Marvel Studios. Hij heeft van de franchise een van de grootste filmfranchises ooit weten te maken. En de komende tijd moet Feige samen met zijn team iets moeilijks doen. Hoe ga je door nu de Infinity Saga afgerond is?

Het boek The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe is een blik achter de schermen op de filmfranchise. Feige vertelt wat hem overeind houdt en hoe hij het allemaal vorm wil geven in de toekomst.

Het MCU maken
Feige vertelt dat het wat hem betreft allemaal draait om de personages en om het publiek. Hij krijgt energie van de reactie van fans, omdat hij zo'n Marvel-film is. In het boek staat zelfs dat Feige "zelf een fan is".

Feige wil z'n toekomstige MCU-projecten vooral zo vormgeven dat fans er helemaal blij van worden. Ergens eert hij ook juist het verleden:

"Elke keer hebben we weer onze instincten gevolgd en zijn de fans ons gevolgd. Ook is het een testament aan de afgelopen tachtig jaar aan pbulicaties, en de manier waarop de personages gegroeid en ontwikkeld zijn door Stan [Lee], Jack [Kirby] en Steve [Ditko] en iedereen die geholpen heeft al die tijd."

Voorlopig is het einde niet in zicht.

NieuwsFilm

meest populair