'X-Men'-maker Simon Kinberg over MCU-toekomst van de helden

'X-Men'-maker Simon Kinberg over MCU-toekomst van de helden

Hoe kijkt hij naar de toekomst van de X-Men?

Marvel Studios voegt de X-Men toe aan het Marvel Cinematic Universe. Vanaf welk moment dat het geval gaat zijn weten we nog niet en er is ook nog geen nieuwe film in de franchise aangekondigd door de filmstudio.

Het blijft dus de vraag wat het nieuwe tijdperk van X-Men producties ons gaat brengen. Voormalig X-Men producent Simon Kinberg laat in elk geval weten dat hij er enorm naar uitkijkt.

De X-Men bij Marvel Studios
Kinberg heeft jarenlang de X-Men franchise vorm kunnen geven voor 20th Century Fox, maar nu verkeren de personages in handen van Marvel Studios.

De producent kijkt enorm uit naar de toekomst: "Een deel van mij is echt heel geïnteresseerd in wat zij gaan doen om het anders te maken."

"Zonder dat ik dit bombastisch bedoel: het is een beetje als Shakespeare, waarbij een miljoen mensen Hamlet gespeeld hebben. Er zijn zoveel fascinerende versies van Hamlet. Ik begon zelf met de oorspronkelijke X-Men cast, en ging toen naar de First Class cast en heb hen samen in een film weten te krijgen en hen daarna weer uit elkaar zien gaan. En we deden iets heel anders met Logan dan we met Wolverine en de hoofd-X-Men films deden. Er zijn zoveel richtingen die je in kan slaan."

NieuwsFilm

meest populair