Emotioneel: Vin Diesel speelt belangrijke rol tijdens bruiloft dochter Paul Walker (22)

Emotioneel: Vin Diesel speelt belangrijke rol tijdens bruiloft dochter Paul Walker (22)

Na de dood van haar vader, heeft Diesel zich altijd over Meadow bekommerd.

Meadow Rain Walker, de dochter van de overleden Fast and Furious-acteur Paul Walker is in het huwelijksbootje gestapt. Vin Diesel, een goede vriend van haar vader, had de eer om haar naar het altaar te begeleiden. Hij was zichtbaar geëmotioneerd.

De 22-jarige Meadow, die werkt als model, trouwde vrijdag met haar grote liefde Louis Thornton-Allan. Dat leuke nieuws deelde ze met een video op haar Instagram. In die video is te zien dat Diesel, met zijn kenmerkende zonnebril op, een belangrijke rol in de ceremonie vervult.

Meadow is het enige kind van Walker. Na de dood van haar vader, heeft Diesel zich altijd over Meadow bekommerd. Zo schreef hij vorig jaar een eerbetoon op Instagram op haar verjaardag. "Ik ben zo trots op je", liet hij haar toen onder andere weten. Diesel heeft ook zijn eigen dochter Pauline vernoemd naar Walker.

Walker kwam op 30 november 2013 om het leven bij een zwaar auto-ongeluk in Californië. Ook een vriend van hem, die de auto bestuurde, overleefde het ongeval niet. Uit onderzoek bleek dat hij veel te hard had gereden.

De opnames van de zevende Fast and Furious-film waren ten tijde van het ongeluk volop gaande. Walker had zijn scènes al grotendeels gedraaid. Zijn broers werden door de makers gevraagd om het resterende beeldmateriaal om te nemen. Hun gezicht werd vervolgens met de computer vervangen door dat van Walker.

Walker mocht slechts 40 jaar oud worden.



NieuwsFilm

meest populair