Tara Reid pronkt met haar strakke lichaam op Insta-foto

Tara Reid pronkt met haar strakke lichaam op Insta-foto

De American Pie en Sharknado-actrice verdient wel een taartje.

De supersterren uit Hollywood en omgeving houden er door hun sterrenstatus soms een behoorlijk opmerkelijk leven op na. Een van de actrices die jaren problemen heeft of had met allerlei verslavingen en ook nog eens zwalkt met haar gewicht is Tara Reid.

De actrice ken je uit de grote komedies in de American Pie-reeks en ze speelde doorlopend in de Sharknado-films. Ook was ze te zien in The Crow: Wicked Prayer uit 2005, Alone in the Dark uit 2005, Cruel Intentions uit 1999 en Urban Legend uit 1998.

Om haar oude dag veilig te stellen verbindt de actrice overigens haar naam aan heel wat films. Op de IMDb staan er vijf films gepland voor 2021 en maar liefst negentien films op completed, filming, pre-production of announced, met veelbelovende titels als Ghostkiller, Supersonic 2022 en Doggmen.

Graatmager op Instagram
Schrik niet. De actrice is echt graatmager en het doet bijna ziekelijk aan als je haar ziet op twee nieuwe foto's op Instagram. "Niets beters dan dat je vriend hete kunstzinnige foto's van je maakt in Palm Springs," schrijft de zelfverzekerde actrice bij de foto's.


De foto's van de 45 jarige Tara Reis echt even zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair