Hot damn! Yolanthe Cabau in klein roze jurkje op Insta-foto

Hot damn! Yolanthe Cabau in klein roze jurkje op Insta-foto

De winter komt eraan, maar voor Yolanthe niet.

We zijn fan van Yolanthe, zover mag wel duidelijk zijn. En overigens niet alleen wij in het celebrity-hoekje van FilmTotaal. De Nederlandse actrice heeft namelijk 1,3 miljoen volgers op Instagram en met een foto krijgt ze al snel een kleine 100.000 vind ik leuks.

De in Ibiza geboren Brunette is de afgelopen periode veel in Nederland te vinden. Ze nam namelijk recent nog de onlangs verschenen romkom Liefde zonder grenzen op en nu draaien de camera's voor F*ck de liefde 2 waarin Yo terugkeert als het personage Bo.

Opvallend is dat er nog geen nieuwe films of tv-series gepland staan op IMDb, maar het is niet raar als we binnenkort horen dat ze terugkeert voor weer een romkom. Of misschien wel voor het tweede seizoen van DNA (2019) waarin ze het personage Lara Noort speelt.

Roze jurkje op Instagram
Nu zien we Yolanthe weer op Instagram met een lekker zomerse foto. We zien haar namelijk in een roze jurkje, en een redelijk korte ook. "Look on the pink side of life 💓," schrijft onze Yolanthe vanuit Los Angeles. Check de foto via de link hieronder.


De foto van de 35-jarige Yolanthe Cabau in haar zomerse roze jurkje zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair