Netflix onthult fraaie trailer 'The Power of the Dog' (91% op RottenTomatoes)

De film belooft heel tof te worden.

Netflix lanceerde zojuist de officiële trailer van de film The Power of the Dog met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons en Kodi Smit-McPhee.

De film is vanaf 18 november in een select aantal Nederlandse bioscopen te zien en vanaf 1 december wereldwijd te streamen op Netflix. The Power of the Dog is gebaseerd op een creepy boek van Thomas Savage, dat als een klassieker gezien wordt in het genre.

The Power of the Dog
Op RottenTomatoes heeft de film een score van 91 procent, waarmee deze uiterst goed ontvangen wordt. Volgens de consensus op de site vestigt The Power of the Dog schrijfster en regisseur Jane Campion als een van de beste filmmakers van haar generatie.

Centraal staan de broers Phil (Cumberbatch) en George Burbank (Plemons); zij zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt.

Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose ( Dunst) trouwt, reageert hij op gewelddadige wijze. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.



NieuwsFilm

meest populair