'Avengers'-achtige bedreiging in Marvel's 'Hawkeye'

'Avengers'-achtige bedreiging in Marvel's 'Hawkeye'

Marvel-serie Hawkeye komt met een giga-bedreiging.

Hawkeye komt over een kleine drie weken uit op streamingdienst Disney+. De machtige marketingmachine van de filmstudio legt nu zoveel mogelijk nadruk op de serie. En komt met een interessante tekst in een nieuwe TV-spot.

In de spot zit een heel kort moment tussen Eleanor Bishop en Clint Barton en Kate Bishop. Ze zegt in een moment dat je zo zou kunnen missen dat de twee het opnemen tegen een "Avengers-niveau bedreiging". Maar waar heeft ze het dan over?

Grote bedreiging
Op 24 november lanceert Disney+ de eerste twee afleveringen van Hawkeye. Uit de beelden die we tot nu toe gezien hebben, kunnen we concluderen dat het tweetal het in elk geval op gaat nemen tegen de Tracksuit Mafia.

Een prima bedreiging, maar niets heel groots. Kortom: zo bezien lijkt het er eerder op dat er geen sprake is van een gigantische bedreiging. Maar de moeder van Bishop heeft het over een grote andere schurk.

Een mogelijkheid is dat zij het zelf is: in de Marvel Comics was er namelijk een tijd waarin Eleanor nauwe banden had met Madame Masque, een van de tegenstanders van Iron Man, die vaak zelf ook een van de bazen van de onderwereld was. En anders heeft ze het waarschijnlijk over een gevaarlijk ander wezen?

Vanaf 24 november kan je de serie streamen op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair