Hugh Jackman onthult serieus pijnlijke training voor 'Wolverine'

Hugh Jackman onthult serieus pijnlijke training voor 'Wolverine'

Dat ziet er helemaal niet fijn uit.

Hugh Jackman kijkt terug naar de tijd waarin hij zich erop voorbereidde om Wolverine te spelen, op een gloednieuwe foto die hij op Instagram plaatste.

De Australische acteur speelde 17 jaar lang de rol van Logan, a.k.a. Wolverine en wordt vaak gezien als een van de beste castings in het superheldengenre. Hoewel Jackman zijn klauwen aan de wilgen heeft gehangen, hopen heel wat fans nog altijd dat hij terugkeert in de rol, vooral aangezien de mutant zomaar eens in het Marvel Cinematic Universe zou kunnen verschijnen.

Throwback foto
Hoewel het perspectief interessant is en Jackman wel eens zei dat hij het ergens wel zou zien zitten om terug te keren, is de kans immens klein.

Sowieso maakte Jackman een prachtige afscheidsfilm, waarmee we de mutant eindelijk vaarwel konden zeggen. Een nieuwe verschijning zou dat meteen teniet doen.

Maar dat niet alleen: Jackman stelde vaak ook dat zijn leeftijd niet mee hielp. Het was zwaar om in goede vorm te komen om het personage te kunnen spelen. En dat trekt 'ie niet meer zomaar. Onderstaande foto laat zien hoe intens het is:



NieuwsFilm

meest populair