Miley Cyrus houdt gewoon even haar blote borsten vast op Insta-foto's

Miley Cyrus houdt gewoon even haar blote borsten vast op Insta-foto's

De superceleb geeft veel prijs aan 151 miljoen volgers.

Tegenwoordig is Miley Cyrus enorm populair als zangeres, maar haar roots liggen toch echt bij acteren. Op jonge leeftijd verscheen ze namelijk al in heel wat producties.

We zagen Miley voor het eerst in de Amerikaanse televisieserie Doc en daarna in de film Big Fish. De in Nashville, Tennessee geboren celeb was toen zo'n tien jaar oud. Even later dook ze op als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Het bleek de start van een grootse carrière, met vanaf 2007 ook als zangeres.

Dit betekende niet gelijk dat ze het acteren losliet. Ze was namelijk te zien in films als Hannah Montana: The Movie, The Last Song, LOL en So Undercover. Haar laatste filmaandeel was in de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017. Ze is te horen als de opvallende Mainframe.

Opvallend op Instagram
Op een nieuwe reeks foto's zien we Miley in een kledingruimte. Ze heeft maar weinig om het lijf en we zien haar op de laatste foto met haar handen op haar borsten. "The shoe that sold itself ❤️💕❤️💕❤️," schrijft ze er voor de vorm bij. Check de kiekjes via onderstaande link.


Zien hoe de 28 jarige Miley Cyrus er ontbloot bij staat? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair