George Clooney haalt uit naar paparazzi: "Laat onze kinderen met rust"

George Clooney haalt uit naar paparazzi: "Laat onze kinderen met rust"

Kiekjes maken van zijn kinderen en die van andere sterren gaat de wereldberoemde acteur te ver.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden uithalen naar paparazzi. Heel erg gek is dit niet, aangezien deze 'journalisten' héél ver gaan om kiekjes van beroemdheden te maken. Soms willen ze ook foto's maken van de kinderen van grote sterren, maar dit gaat George Clooney te ver.

De geliefde acteur/regisseur heeft namelijk een oproep gedaan aan de Britse tabloid The Daily Mail en soortgenoten om geen foto's meer te publiceren van zijn kinderen en die van andere bekendheden.

Clooney schreef een open brief, nadat hij op de website van The Daily Mail foto's voorbij zag komen van de 1-jarige baby van Star Wars-actrice Billie Lourd, de dochter van Carrie Fisher.

Te ver
Zo schrijft Clooney: "Ik ben een publiek figuur en aanvaard dat er vaak ongewenst foto's van me worden genomen. Dat is nu eenmaal een deel van de prijs die ik betaal om mijn werk te kunnen doen. Mijn kinderen hebben zich daar echter niet toe verbonden."

Clooney heeft twee jonge kinderen met zijn vrouw Amal, een mensenrechtenadvocate. Zij kan echter niet goed haar werk doen vanwege alle foto's die van het gezin gemaakt worden. Volgens de acteur is het zelfs gevaarlijk.

Groot probleem
Zo vervolgt Clooney: "Mijn vrouw confronteert en berecht terreurorganisaties. We nemen dan ook zoveel mogelijk voorzorgen om onze kinderen te beschermen, maar dat is onmogelijk als ze op de covers van magazines staan."

"We hebben nog nooit foto's van hen verkocht. We hebben geen sociale media-accounts en we delen nooit foto's, omdat we daarmee de levens van onze kinderen in gevaar zouden brengen. Dit heeft niks met paranoia te maken, maar met echte problemen en echte gevolgen".

NieuwsFilm

meest populair