'Back to the Future'-sterren terug in nieuwe tijdreisfilm

Dit keer geen lekkere 80-vibe. Dat is al vrij snel duidelijk.

Mocht je de Back to the Future-trilogie nog niet hebben gezien, dan is er eigenlijk maar één advies: ga het doen. Het eerste deel staat gewoon op Netflix. Nu wordt duidelijk dat twee van de acteurs uit de klassieker weer in een tijdreisfilm te zien zullen zijn.

En dan hebben we het over Christopher Lloyd en Lea Thompson. Lloyd was in Back to the Future uiteraard te zien als de gekke uitvinder Doc Brown. Thompson speelde Lorraine Baines, de moeder van Marty, op jonge leeftijd in het jaar 1955.

Back to the Future-sterren gaan weer tijdreizen
Het duo zal te zien zijn in de film Next Stop, Christmas van Hallmark. In de film speelt Lloyd een raadselachtige conducteur en Thompson duikt op als het personage Evelyn. Er is ook een rol voor Erika Slezak (One Life to Live) als Aunt Myrt en Lyndsy Fonseca (Agent Carter, Turner & Hooch) heeft de hoofdrol. De trailler:


In de film gaat Angie aan boord van een kersttrein die tien jaar terug in het verleden reist. Met hulp van de raadselachtige conducteur (Lloyd) van de trein krijgt Angie een tweede kans om Kerstmis 2011 opnieuw te beleven - en haar verleden met ex-vriend Ben (Chandler Massey, Days of Our Lives).



NieuwsFilm

meest populair