'The Suicide Squad'-acteur (27) wil relatie met Kim Kardashian (41) ondanks leeftijdsverschil

'The Suicide Squad'-acteur (27) wil relatie met Kim Kardashian (41) ondanks leeftijdsverschil

De twee ondernemen steeds vaker leuke activiteiten samen.

Komiek Pete Davidson, die dit jaar de rol van Blackguard speelde in The Suicide Squad, heeft geen enkele moeite met het feit dat hij een stuk jonger is dan zijn nieuwe vlam Kim Kardashian, de welbekende realityster. Dat weet een loslippige insider te vertellen aan Hollywood Life.

"Kim heeft geen enkele moeite met het leeftijdsverschil en het kan haar ook niet schelen wat een ander daarvan denkt. En dat geldt overigens net zo goed voor Pete", vertelt de insider. "Ze heeft geen status nodig, dus ze doet niet te moeilijk over het daten met hem".

"Het ding is echter dat ze nog steeds een merk vormt met haar ex Kanye West. Maar het feit dat ze zichzelf toestaat om met Pete naar buiten te treden en bijvoorbeeld Staten Island, waar Pete vandaan komt, met hem te bezoeken, betekent veel voor hen beiden".

Er zou zich dus een serieuze relatie aan het ontwikkelen zijn tussen de twee. Vorige maand waren ze ook al samen in Saturday Night Live te zien, het programma waarmee Davidson bekend is geworden. Toen deden ze een sketch als Aladdin en Jasmine en kusten ze elkaar zelfs.


Ondertussen hoopt Kardashians ex Kanye West nog altijd op een hereniging. Hij zei deze week in een podcast zelfs nog geen scheidingspapieren te hebben ondertekend. Officieel zijn Kardashian en hij dan ook nog altijd getrouwd. Toch lijkt de realityster verder te willen met haar leven zonder de rapper. De twee hebben vier kinderen samen.

NieuwsFilm

meest populair