Trailer voor nieuwe film van 'Joker'-acteur Joaquin Phoenix

C'mon C'mon verschijnt deze maand in de Amerikaanse bioscopen.

Bram de Groot 10 november 2021 12:08 in Video
Binnenkort verschijnt er eindelijk weer een film met acteur Joaquin Phoenix. Zijn laatste film komt uit 2019, toen hij te zien was in de succesvolle DC-film Joker waarin hij het personage Arthur Fleck invult.

Zijn nieuwe film heet C'mon C'mon en is compleet anders dan de grote Hollywood-blockbuster. Het drama komt van studio A24 en regisseur Mike Mills (20th Century Women, Beginners) stond achter de camera.

In C'mon C'mon werkt Johnny, een documentairemaker, aan zijn nieuwste project over getalenteerde kinderen. Maar dan moet hij zijn neefje Jesse enkele weken opvangen, iets waar Johnny niet heel blij van wordt. Samen met zijn neefje beleeft hij een unieke ervaring gedurende een roadtrip door Amerika.

C'mon C'mon krijgt een trailer
De zwart-wit dramafilm C'mon C'mon heeft ook rollen voor onder meer Woody Norman, Gaby Hoffmann, Kenneth Kynt Bryan, Elaine Kagan, Mary Passeri en Brandon Rush.

In de States verschijnt de film volgende week in de bioscopen. In Nederland moeten we wachten tot 3 februari 2022. De trailer hieronder.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair