3 knotsgekke films die gewoon op Netflix staan

Lekkere actie voor een avondje Netflix.

Bram de Groot 10 november 2021 19:25 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms die wel lekker over-the-top. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

The Rundown

Regie: Peter Berg | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Christopher Walken, Rosario Dawson, Seann William Scott, Ewen Bremner, Jon Gries, Ernie Reyes Jr., Dennis Keiffer, Stephen Bishop | Kijk nuDwayne 'The Rock' Johnson speelt een premiejager die een schuld probeert in te lossen door in de jungle op zoek te gaan naar iemand. Hij ontdekt dat zijn doelwit niet de slechterik is die hij dacht dat hij was. Samen besluiten ze in de jungle op zoek te gaan naar rijkdom.

Last Action Hero

Regie: John McTiernan | Hoofdrollen: Arnold Schwarzenegger, Ian McKellen, Anthony Quinn, Charles Dance, F. Murray Abraham, Noah Emmerich | Kijk nuJack Slater is de held van het witte doek. Zijn grootste fan, Danny, krijgt een magisch bioscoopkaartje waarmee hij in de echte filmwereld terechtkomt. Danny heeft waardevolle informatie over de criminelen waar Slater naar op zoek is. Samen gaan zij op jacht naar de bandieten. Wanneer het magische kaartje in handen van de bende valt en zij op hun beurt door het witte doek de echte wereld in stappen, lopen film en werkelijkheid in elkaar over.

The Hitman's Bodyguard

Regie: Patrick Hughes | Hoofdrollen: Samuel L. Jackson, Abbey Hoes, Ryan Reynolds, Salma Hayek, Barry Atsma, Gary Oldman, Richard E. Grant, Elodie Yung, Noortje Herlaar | Kijk nuDe beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

NieuwsFilm