Zwoele Holly Brood zit er wel erg lekker bij op Insta-foto's

Zwoele Holly Brood zit er wel erg lekker bij op Insta-foto's

De actrice zit er goed bij.

Misschien zag je onlangs de Nederlandstalige versie van de Disney-animatiefilm Raya and the Last Dragon die eerder dit jaar verscheen. Het personage Namaari had dan mogelijk een bekende stem voor je. Die kwam namelijk van actrice Holly Mae Brood.

De in Amsterdam geboren Holly draagt de naam Brood, maar ze is niet de officiële dochter van wijlen Herman Brood. De afgelopen jaren probeert ze wel naam te maken en dat lukt zeer aardig. Ze startte in 2016 met de rol als Amy Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Vervolgens was ze te zien in onder meer Mannen van Mars uit 2018, All You Need Is Love uit 2018 en Vals uit 2019. Ook speelde ze in de tv-series Dare (2017) en Meisje van plezier (2019-2020). Daarnaast is ze onder meer de presentatrice van Love Island Nederland van Videoland.

Opvallend op Instagram
Uiteraard zien we Holly ook op Instagram en dit keer toch behoorlijk opvallend. "Chicken skin on de bil," schrijft ze bij twee foto's die gemaakt zijn voor een reportage in de Linda. Bekijk de foto's via onderstaande link.


Wil jij de 26 jarige Holly Mae Brood in de slaapkamer zien? Check de foto's dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair