Tom Hanks kiest top 3 films uit waarin hij te zien is

Tom Hanks kiest top 3 films uit waarin hij te zien is

Misschien merkwaardige keuzes, maar de acteur kiest ze dan ook anders uit dan de normale filmfanaat.

Tom Hanks heeft al heel wat mooie films gemaakt. Zo won de acteur Oscars voor zijn hoofdrol in Forrest Gump en Philadelphia. Deze twee cult-films worden doen ook wel vaker genoemd als zijn beste films, maar zelf geeft hij de voorkeur aan andere projecten.

Tijdens een recente podcast liet Hanks zich uit over zijn eigen favoriete drie films. Zo begint hij: "Ik kijk er misschien anders naar dan de meeste mensen. Ik zou ze namelijk kiezen op vlak van hoeveel ik heb genoten van het maken van de film."

Duidelijke nummer 1
Lang hoeft Hanks niet na te denken: "Cloud Atlas. Het was een project dat werd opgenomen met hoop en het begon als een droom. Het is niets anders dan een cirkel van liefde. Het was eveneens de eerste keer dat ik een lange tijd naar Duitsland ging voor de opnames en ik was omringd door geschiedenis, het was geweldig."

"Maar ik heb voornamelijk genoten van het werk zelf. We maakten allemaal deel uit van dit enorme ensemble van fantastische mensen, die allen probeerden hun werk zo goed mogelijk te doen. Ondanks het feit dat het een tamelijk lastig project was, zat iedereen zijn beste beentje voor en dat maakte het voor mij echt magisch".

Top 3
Een andere favoriet is A League of Their Own, aangezien Hanks de hele zomer mocht honkballen om zich voor te bereiden voor de opnames. Ook hier heeft hij flink van genoten.

Vervolgens noemt hij een van zijn bekendere films, namelijk Cast Away. Zo vervolgt Hanks: "De film was eigenlijk een groot avontuur. We waren in het midden van de oceaan en probeerden daar op te nemen. We waren in Fiji en mijn hele familie mocht mee. Elka dag was weer een nieuw avontuur!"

Ben jij het eens met de top 3 van Tom Hanks?

NieuwsFilm

meest populair