Bijna zat dit bekende Marvel-personage ook in 'Eternals'

Bijna zat dit bekende Marvel-personage ook in 'Eternals'

Let op: bevat spoilers.

Marvel-film Eternals bleek een aantal opvallende verrassingen te hebben. De film introduceerde bijvoorbeeld het complete team, hun achtergrond, en zette daarnaast nog eens vier toekomstige Marvel-personages op.

Maar bijna zat er nog een Marvel-personage in Eternals. Dat onthullen scenarioschrijvers Ryan en Kaz Firpo tijdens een interview. Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Eternals-cameo
In de scène na de aftiteling van Eternals zien we hoe Dane Whitman staat te twijfelen of hij het Ebony Blade van zijn voorouders wel of niet op moet pakken, om het op te nemen tegen de Celestials en zijn grote liefde Sersei te kunnen redden.

Terwijl Dane daarover twijfelt, horen we een niet gezien personage hem vragen of hij wel klaar is om het zwaard te gebruiken. Dat bleek niemand minder dan Blade te zijn.

Maar bijna was het iemand anders geworden, namelijk Captain America. "Ik geloof dat we daar op een gegeven moment Sam [Wilson, gespeeld door Anthony Mackie] voor op het oog hadden, onze nieuwe Cap," aldus Kaz Firpo.

Dat gebeurde uiteindelijk niet. Duidelijk is dat Marvel liever een heel nieuw personage gebruikte, vermoedelijk om zo nog meer verhalen op te kunnen zetten.

NieuwsFilm

meest populair