Trailer volgende grote Prime Video-film 'Being the Ricardos'

Trailer volgende grote Prime Video-film 'Being the Ricardos'

Aaron Sorkin doet het met Nicole Kidman en Javier Bardem.

Amazon Prime Video in een streamingdienst die komende jaren waarschijnlijk steeds vaker met grote producties in het nieuws komt. Net als Netflix, maar ook de nieuwere grote diensten als Disney+, HBO Max en Paramount+ zal Amazon zijn zinnen zetten op grote titels met grote namen.

Nu hebben we de trailer van de film Being the Ricardos voor je. Dit is de volgende film van Molly's Game en The Trial of the Chicago 7-regisseur Aaron Sorkin.

Sorkin werkte voor het drama samen met grote namen als de Oscarwinnaars Nicole Kidman en Javier Bardem. Er zijn ook rollen voor onder meer J. K. Simmons, Nina Arianda en Clark Gregg.

Trailer voor Being the Ricardos
Being the Ricardos neemt de kijker mee achter de schermen van de productie van I Love Lucy. Dit was een succesvolle sitcom in de jaren 50 van vorige eeuw. We zien vooral hoe het paar Lucille Ball (Kidman) en Desi Arnaz (Bardem) wordt beschuldigd van schokkende persoonlijke dwalingen, politieke laster en culturele taboes. Toch weten ze van hun sitcom een succes te maken.

Hieronder zie je de trailer voor de film die op 21 december op Prime Video verschijnt en daarvoor kort in de (Amerikaanse) bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair