Mahershala Ali kent zijn allereerste 'optreden' als Blade in deze Marvel blockbuster

Mahershala Ali kent zijn allereerste 'optreden' als Blade in deze Marvel blockbuster

Hij is enkel te horen in de film, maar dit voelt toch al als een grote stap.

Marvel bracht recentelijk nog Eternals uit, waarin heel wat nieuwe superhelden geïntroduceerd worden. De oplettende filmfans merkten echter dat een ander iconisch personage in de film te horen is. Lees hieronder over wie het gaat maar opgelet, dit artikel bevat spoilers!

Het gaat hier om niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Mahershala Ali. De acteur tekende een tijdje terug voor Blade en neemt dus het stokje over van Wesley Snipes. Ondanks het feit dat hij niet in Eternals te zien was, was hij er wel in te horen. Ali laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Aftiteling
Tijdens de aftiteling van de film zien we dat Kit Harington's personage, Dane Whitman, misschien wel eens Black Knight zou kunnen worden. In de laatste scene van Eternals probeert hij het vervloekte zwaard, het Ebony Blade, een erfstuk van zijn familie, te hanteren.

Hij wordt echter onderbroken door een stem in de kamer achter hem. We krijgen dit personage niet te zien, maar regisseuse Chloé Zhao heeft al bevestigd dat het hier om Mahershala Ali's Blade gaat. Nu laat ook de acteur van zich horen.

Eerste keer
Zo zegt Ali: "Het was echt heel gaaf om dit te mogen doen, maar ook best wel eng. Ik ben nog niet eens begonnen met het filmen van Blade, maar moet nu wel in een keer als hem praten. Ik ben zelf behoorlijk kieskeurig in het uitkiezen van mijn projecten. Ik wil dan ook elke keer het zo goed mogelijk doen, dus zelfs een enkele lijn als dit iconische personage wil ik zo sterk mogelijk brengen."

"De Marvel-wereld is gigantisch, en om nu mijn eerste, kleine introductie te krijgen voelt echt heel speciaal. Het begon een paar jaar geleden tijdens de Comic Con en nu zit begin ik langzaam maar zeker in in de huid te kruipen van Blade. Het smaakt in ieder geval naar meer en ik kan niet wachten om met het echte werk mogen te beginnen!"

NieuwsFilm

meest populair