Gerucht: Sony wil de 'Ghostbusters' franchise verkopen?

Gerucht: Sony wil de 'Ghostbusters' franchise verkopen?

Is Ghostbusters in de toekomst onderdeel van een streamingdienst als Netflix of Amazon?

Ghostbusters: Afterlife is bijna te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is een vervolgverhaal op de originele twee films, maar introduceert ook een nieuwe groep personages. Het lijkt er daarom ook op dat Sony grootse plannen heeft voor deze beroemde franchise.

Zo zijn er geruchten over een plan van Sony om de franchise te verkopen aan een grote streaming service zoals Amazon of Netflix.

Ghostbusters is een grote naam in de filmwereld, dus een serie op een van de grote streaming platforms lijkt een logische keuze. En omdat Sony zelf geen streamingdienst heeft verkopen ze momenteel verschillende producties aan de hoogste bieder in de streaming-oorlog.

Een Ghostbusters serie?
Een streamingdienst zou veel mogelijkheden bieden voor een Ghostbusters-serie. Deze zou zich kunnen verbinden aan de originele Ghostbusters-films (en wellicht Ghostbusters: Afterlife). Tegelijkertijd zou het ook een losstaand verhaal kunnen worden dat gebaseerd is op de klassieke films, maar een eigen route in zijn verhaal maakt.

De mogelijkheden voor Ghostbusters lijken daarom bijna eindeloos. Er is nog zoveel wat in deze wereld onderzocht kan worden.

Maar of Ghostbusters daadwerkelijk de sprong naar meer spin-offs gaat maken, zal gedeeltelijk afhangen van Ghostbusters: Afterlife en hoe succesvol deze zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair