'Red Notice' in één klap de succesvolste film voor Netflix

'Red Notice' in één klap de succesvolste film voor Netflix

Ryan Reynolds en Gal Gadot reageren.

Met de release van Red Notice laat Netflix zien ook blockbusters van het allergrootste formaat te kunnen opleveren. Met drie van de grootste Hollywoodsterren van dit moment en een budget van zo'n 200 miljoen dollar blijkt de actiethriller nu ook de succesvolste lancering op de streamingdienst.

Dat de film goed wordt bekeken, komt uiteraard niet als een verrassing. Met Dwayne Johnson heeft Netflix de grootste naam van Hollywood te pakken en Ryan Reynolds en Gal Gadot zijn uiteraard ook geen kleintjes.

De ontvangst onder de critici was wel wat matig met 39% (4.90/10) op de Tomatometer. De IMDb noteert twee dagen de release een redelijke 6.5 / 10. Recent werd duidelijk dat Red Notice van regisseur Rawson Marshall Thurber moet leiden tot een franchise.

Gadot en Reynolds reageren op succes
Twee van drie hoofdrolspelers hebben een reactie via social gedeeld. "Dit is geweldig!!!! Wat kan ik zeggen, jullie zijn de beste en de reden waarom we deze films maken. Zo dankbaar en enthousiast!!!" aldus Gadot op Instagram.

"Wauw, Red Notice pakt Netflix' grootste openingsdag ooit voor een film," tweette Reynolds. "Gefeliciteerd aan het hele team! Ik kan niet wachten op Red Notice (Taylor's Version.)"




NieuwsFilm

meest populair