Teyana Taylor in geheel doorschijnende bodysuit op Insta-foto

Teyana Taylor in geheel doorschijnende bodysuit op Insta-foto

De actrice / zangeres is behoorlijk aanwezig.

In de komedie Coming 2 America had actrice / zangeres Teyana Taylor een opvallende rol. Ze was namelijk te zien als Bopoto Izzi, de dochter van General Izzi (Wesley Snipes), die heel wat spannende pakjes in de film draagt.

Een enorm indrukwekkende carrière als actrice heeft Teyana nog niet. Ze dook in 2007 op in de realityserie My Super Sweet 16 en was vervolgens onder meer te zien in Stomp the Yard: Homecoming (2010), Madea's Big Happy Family (2011) en Cruel Summer (2012).

De afgelopen jaren was Teyana te zien in onder meer The Trap (2019) en Honey: Rise Up and Dance (2018) en de tv-series Star en Hit the Floor. Op dit moment werkt ze aan de films Miracles Across 125th Street en A Thousand and One. De opnames daarvoor moeten nog starten.

Opvallend in rood op Insta
En spannende pakjes draagt de in Harlem, New York City geboren Teyana wel vaker. Dit is regelmatig te zien op haar Instagram-pagina. "Felt sexy as fuck in TEXASSSSSSSSSSSS!!!!! schrijft ze bij een reeks zeer opvallende foto's. Bekijk deze via onderstaande link.


Zien hoe Teyana Taylor eruit ziet in haar doorschijnende bodysuit? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair