Hoe Tom Holland en zijn 'Spider-Man'-vriendin Zendaya hun relatie proberen te verbergen

Hoe Tom Holland en zijn 'Spider-Man'-vriendin Zendaya hun relatie proberen te verbergen

De twee verliefde sterren werden gefotografeerd na een romantisch etentje.

In de Spider-Man-films wist Tom Hollands Peter Parker zijn klasgenote Michelle te vangen met zijn spinnenwebben. In het echt zou hem dat ook zijn gelukt. Nieuwe foto's doen alle geruchten daarover in ieder geval weer oplaaien.

Tom Holland (25) en Zendaya (25) werden vorige week allebei gezien bij het restaurant Matsuhisa in Beverly Hills, Californië. De sterren probeerden duidelijk discreet te blijven en verlieten het gebouw afzonderlijk van elkaar.

Op de foto's van hun vermeende dateavond is verder te zien dat de twee zich erg simpel hadden gekleed, om lekker onopvallend te blijven. Maar dat is ze dus niet gelukt.

Deze nieuwe kiekjes kunnen als 'redelijk zeldzaam' worden gezien. Tom en Zendaya worden namelijk niet vaak door de paparazzi betrapt. Wel plaatsen ze regelmatig allerlei lieve berichtjes over elkaar op Instagram.

Geruchten over hun mogelijke relatie verschenen voor het eerst in juli van dit jaar. Toen werden Tom en Zendaya kussend achter het stuur gespot in Los Angeles.

En aangezien die passievolle zoen vast geen repetitie betrof voor een of andere romantische scène, weten fans sindsdien het eigenlijk zeker: Peter en M.J. hebben ook in het echte leven een relatie.

Tom en Zendaya hebben zelfs alleen nog niets officieel naar buiten gebracht over hun (vermeende) liefdesperikelen.

NieuwsFilm

meest populair