Gerucht: Deze Star Wars-film straks in de plaats van 'Rogue Squadron'?

Gerucht: Deze Star Wars-film straks in de plaats van 'Rogue Squadron'?

Lichtzwaarden in plaats van X-wings?

Nadat Disney eerst een film rondom de boeken en games van Star Wars: Rogue Squadron aankondigde kwam deze week het bericht dat de film voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Nu gaat het gerucht dat er een andere Star Wars-film moet uitkomen op wat eerst de releasedatum van Star Wars: Rogue Squadron had moeten zijn.

Star Wars: Rogue Squadron stond gepland om in 2023 uit te komen, maar is uitgesteld naar een nog onbekende releasedatum. Aangezien dit de enige aangekondigde Star Wars-film was die ook daadwerkelijk een releasedatum had lijkt de Star Wars-filmkalender voorlopig leeg te blijven.

Gameverfilming
Een redacteur van Slashfilm beweert nu dat Disney nog steeds een Star Wars-film wil uitbrengen in 2023. In plaats van Star Wars: Rogue Squadron zou de langverwachte verfilming van de game Star Wars: Knights of the Old Republic nu in dat jaar uit moeten komen.

De games van Star Wars: Knights of the Old Republic spelen zich duizenden jaren voor de verhalen van de Skywalker-films af en zijn zeer geliefd onder de fans. Disney en Lucasfilm hebben het gerucht nog niet bevestigd.

Dit zou echter eindelijk weer wat goodwill kunnen kweken bij teleurgestelde Star Wars-fans. De hoop is dat Disney snel een aankondiging doet van de releasedatum van de volgende Star Wars-film.

NieuwsFilm

meest populair