'Star Wars'-video toont de Death Star zoals deze zou werken als deze wetenschappelijk accuraat was

'Star Wars'-video toont de Death Star zoals deze zou werken als deze wetenschappelijk accuraat was

Dat ziet er pas opvallend uit.

Er is een nieuwe video op 't internet verschenen die laat zien hoe de iconische lasers van de Death Star eruit zouden zien, als deze er uit zouden zien als een echte laser.

Het legendarische ruimtestation is een van de meest legendarische onderdelen van de franchise. De Death Star verwoestte in 1977 nog bijna de planeet Yavin, en later zagen we de tweede Death Star nog een halve vloot van de Rebellen verwoesten voordat Luke erin slaagde de Keizer te doden.

Grote rol
Los van die iconische momenten, kreeg de Death Star ook in latere Star Wars-films een grote rol. Zo zagen we recent nog hoe Rey en Kylo Ren elkaar bevochten op de brokstukken van het ruimtestation met het formaat van een kleine maan.

Een van de meest opvallende elementen aan de Death Star (even los van het formaat en design), is de planeetverwoestende laser. Die werkt bepaald niet als een echte laser.

Om dat op te lossen, is een nieuwe video verschenen op het YouTube-kanaal EckhartsLadder. Die laat zien hoe de Death Star-laser er in het echt uit zou kunnen zien:



NieuwsFilm

meest populair