Marvel-actrice Hailee Steinfeld in nat en doorschijnend jurkje in het zwembad

Marvel-actrice Hailee Steinfeld in nat en doorschijnend jurkje in het zwembad

De superster ziet er goed uit in de Cosmopolitan.

Over een week maakt actrice Hailee Steinfeld haar debuut in het Marvel Cinematic Universe. Ze zal de opvolger worden van Jeremy Renners Clint Barton a.k.a. Hawkeye.

Ze vervult in de Disney+ serie Hawkeye de rol van Kate Bishop, een 22-jarige Hawkeye-fan die Bartons beschermeling is en wordt opgeleid om de mantel van Hawkeye over te nemen. Ze trekt de aandacht van Barton door zich voor te doen als Ronin, het voorkomen van Barton in Avengers: Endgame.

De in Tarzana, Los Angeles geboren actrice had deze maand nog meer releases op streaming. Op Apple TV+ startte het derde en laatste seizoen van de hitserie Dickinson en op Netflix is Hailee te horen in de ijzersterk ontvangen animatieserie Arcane.

Spannend in het zwembad
Hailee zien we op Instagram regelmatig met modieuze en licht uitdagende foto's. Zo ook nu weer. Op de cover van Cosmopolitan en een losse foto zien we de actrice namelijk in een jurkje in het zwembad. Meer dan 🍸🍸🍸 zette ze niet bij de foto.


De 24 jarige Hailee Steinfeld zien in het zwembad zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina, met hier de cover van de Cosmopolitan.


NieuwsFilm

meest populair