Netflix-film 'Red Notice' was nog véél duurder dan eerder bekend gemaakt

Netflix-film 'Red Notice' was nog véél duurder dan eerder bekend gemaakt

En twee vervolgen zijn mogelijk?

Netflix-film Red Notice is de duurste film die de streamingdienst ooit gemaakt heeft. Maar blijkt nu nog duurder te zijn dan je gedacht zou hebben.

Tot nu toe werd gedacht dat het productiebudget 200 miljoen dollar bedroeg. Tijdens een nieuw interview vertelt regisseur Rawson Marshall Thurber dat de actiekomedie veel duurder was. Bovendien vertelt hij nu al te kijken naar mogelijke vervolgfilms.

Enorm budget
Tegenover The Hollywood Reporter onthult de regisseur dat de prijs "gemakkelijk" boven de 250 miljoen dollar uitkomt. Natuurlijk was de casting van Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot al goed voor een significant deel van het budget, maar ook de coronaprotocollen waren duur.

Daardoor moesten scènes "in lagen en stukjes" opgenomen worden, "waarna we die in elkaar moesten passen". Bovendien mochten de makers niet al te veel figuranten op de set toelaten, die daardoor later toegevoegd moesten worden met behulp van dure visuele effecten.

Leuk is dat de regisseur al denkt over een vervolg. Sterker nog, over twee vervolgen: "Als we een vervolg zouden maken, is het enige verantwoordelijke om er twee of drie back-to-back te maken. Het is zo'n grote productie, en als je die in 1 keer kan doen, is dat voor iedereen beter. Ook voor mijn mentale gezondheid."

NieuwsFilm

meest populair