Marvel vindt voor 'Blade' een tweede sleutelfiguur

Marvel vindt voor 'Blade' een tweede sleutelfiguur

Nog een naam voor naast Mahershala Ali.

Eindelijk hebben we wat nieuws over Blade, de film die het titelpersonage zal introduceren in het Marvel Cinematic Universe. In de zomer van 2019 werd al duidelijk dat Mahershala Ali de duistere held gaat spelen, nu is een tweede naam onthuld.

The Hollywood Reporter meldt namelijk dat niemand minder dan Delroy Lindo is aangetrokken voor een sleutelrol in de Marvel-film. Je kent Lindo mogelijk van zijn rollen in The Harder They Fall en Da 5 Bloods, maar ook in oudere titels als Malcolm X en Gone in 60 Seconds.

Misschien als Jamal Afari?
Comic Book Movie gokt erop dat hij is aangetrokken om het personage Jamal Afari te gaan spelen, de man die de vampierjager heeft opgevoed en alles heeft geleerd wat hij weet over het doden van bloedzuigers. In de eerdere films werd het personage nog "wit gewassen" tot Abraham Whistler.

Afari heeft een geschiedenis met Dracula, een personage dat zomaar ook naar het MCU zou kunnen komen. Overigens maakte Blade in een van de eerdere Marvel Cinematic Universe-titels al zo'n beetje zijn debuut, zonder te zien te zijn.

Marvel Studios' Blade komt van regisseur Bassam Tariq en verschijnt naar verwachting in 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair