Dwayne Johnson viert het monstersucces van Netflix-film 'Red Notice'

Dwayne Johnson viert het monstersucces van Netflix-film 'Red Notice'

Red Notice werd door 150 miljoen kijkers gezien.

De actiekomedie Red Notice is sinds vorige week op Netflix te zien. Daarin schitteren Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot, terwijl ze als dieven en agenten op elkaar jagen.

Hoewel Red Notice bepaald niet goed scoort bij de critici, lijkt het publiek zich behoorlijk te vermaken met de film. Niet alleen bedraagt de publieksscore op Rotten Tomatoes op dit moment 92%, ook had hij de grootste openingsdag ooit voor een Netflix Original Film.

Red Notice-succes vieren
Op Instagram viert Johnson dat de film Red Notice hard op weg is naar de bovenste stek in de lijst met meest bekeken Original-films ooit op de streamingdienst.

We zien hem in een video samen met regisseur Rawson Marshall Thurber vieren dat de film door 150 miljoen mensen bekeken is.

"Gefeliciteerd! Onze Red Notice-film is hard op weg om de meest bekeken film in de geschiedenis van Netflix te worden. Alleen al tijdens het openingsweekend keken 150 miljoen mensen Red Notice. En ze houden er echt van, met een gigantische 92% publieksscore", schrijft Johnson in het bijschrift.

Hieronder kan je de enthousiaste video bekijken:



NieuwsFilm

meest populair