Personages uit 'Star Wars'-films van Disney keren terug

Personages uit 'Star Wars'-films van Disney keren terug

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy bevestigt de plannen.

Van 2015 tot en met 2019 verscheen dan eindelijk de Star Wars-vervolgtrilogie die de Skywalkersaga afrondde. En net als bij de prequels werden de sequels met uiteenlopende reacties ontvangen. Hoe je ook naar de films kijkt, het feit blijft wel dat iedereen het met die drie films zal moeten doen.

En dus ook de personages die werden geïntroduceerd. Dan kun je denken aan onder meer Rey, Finn, Kylo Ren / Ben Solo, Poe Dameron, Maz Kanata, Snoke, Jannah en Rose Tico. In gesprek met Empire Magazine liet Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy weten dat meerdere van deze personages een toekomst hebben.

Rey en co. hebben een Star Wars-toekomst
"Zeker, dat zijn geen personages die we gaan vergeten. Ze zullen voortleven, en daarover zijn ook lopende gesprekken met het creatieve team," zei Kennedy tegenover Empire Magazine, zonder details prijs te geven over welke personages zouden kunnen terugkeren.

Na The Rise of Skywalker uit 2019 is er eigenlijk weinig meer vernomen over de personages in de vervolgreeks, los van enkele comics. Lucasfilm richt zich vooral op veel uiteenlopende series rond vooral The Mandalorian en de compleet nieuwe High Republic-reeks met onder meer boeken en comics.

Recent werd duidelijk dat Kennedy voor meerdere jaren heeft bijgetekend bij Lucasfilm. De eerstvolgende film staat gepland voor eind 2023 en naar verwachting gaan er elk jaar meerdere series op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair