Sandra Bullock kan Keanu Reeves niet daten aangezien hij al 'per ongeluk' getrouwd is

Sandra Bullock kan Keanu Reeves niet daten aangezien hij al 'per ongeluk' getrouwd is

Reeves trouwde Winona Ryder in 'Dracula' en volgens hem is dit officieel.

Sandra Bullock en Keanu Reeves worden wel vaker aan elkaar 'gekoppeld'. De twee bekende acteurs werkten al meerdere keren samen en lieten al eerder weten een oogje op elkaar te hebben. Bullock laat zich er nu wederom over uit.

Tijdens een recent interview werd de actrice gevraagd of ze een koppel zijn of ooit zijn geweest. Haar reactie was als volgt: "Nee, we zijn niet samen, maar wie weet ooit? Keanu is een man die bevriend is gebleven met elke vrouw met wie hij een relatie heeft gehad. Ik denk niet dat er iemand is die ook maar iets negatiefs over hem te zeggen heeft. Dus als we een koppel waren geweest hadden we het misschien wel gered".

Relatie
Bullock laat wel weten een goede relatie met de acteur te hebben: "We groeien samen op langs parallelle wegen en zien elkaar af en toe wel eens, voor een etentje of om het over projecten te hebben waaraan we samen zouden kunnen werken".

"Hoe vaker ik hem zie, hoe meer respect ik voor hem heb. Zou ik dat kunnen zeggen als hij mij had gedumpt en boos had gemaakt? Waarschijnlijk niet..." Volgens Reeves is het in principe ook niet mogelijk dat hij een relatie met iemand zou kunnen hebben, aangezien hij technisch nog steeds getrouwd is met niemand minder dan Winona Ryder.

Film
De twee bekende acteurs waren in Francis Ford Coppola's Dracula te zien in 1992. Tijdens de film trouwen ze, maar volgens Reeves werden ze toen ook echt aan elkaar 'gekoppeld'. Zo zegt de Matrix-ster: "We hebben een hele huwelijksceremonie gedaan met echte priesters".

"Winona denkt dat we echt getrouwd zijn. Coppola zegt hetzelfde, dus ik denk dat we in de ogen van God ook echt officieel getrouwd zijn!"

NieuwsFilm

meest populair