Salma Hayek in een wel erg laag uitgesneden badpak

De actrice speelt rollen in de recente films House of Gucci en Eternals.

FilmTotaal 25 November 2021 19:13 in Celebrity
Actrice Salma Hayek is sinds haar debuut in Mi Vida Loca uit 1993 een enorm bezig bijtje. Dit jaar verschenen er maar liefst vier films met de mooie in Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico geboren dame.

Eerder dit jaar kwamen al Bliss op Amazon Prime Video en Hitman's Wife's Bodyguard in de wereldwijde bioscoopzalen uit. Deze maand duikt ze op in maar liefst twee grote bioscoopfilms, namelijk de Marvel-film Eternals en de biopic House of Gucci van Ridley Scott.

Maar daar houdt het waarschijnlijk niet bij op. Opvallend is wel dat er op dit moment geen enkele nieuwe film met Salma vermeld staan op de IMDb. Alweer even geleden werd duidelijk dat haar productiemaatschappij Ventarosa een deal heeft getekend met HBO Max. Dus dat er meer komt is wel zeker.

Flink opvallend op Insta
"Er gaat niets boven een hangmat-siësta om te herstellen van het promoten van twee films achter elkaar," schrijft Salma bij de foto waarop ze er behoorlijk relaxed uitziet. Goedemorgen Salma! Check hoe ze erbij ligt in haar hangmatje via onderstaande link.


Zien hoe de 55-jarige jarige Salma Hayek eruit ziet in haar hangmatje met toch een blik op haar forse boezem? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair