'Eternals'-schrijver leggen een gigantisch plotgat uit

Er zit een gat rond Harry Styles...

Jim Pedd 24 November 2021 14:28 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Als je Eternals al gezien hebt, dan weet je dat aan het einde van de film - helemaal na de aftiteling - een moment zit met Harry Styles. Hij maakt zijn debuut als de broer van Thanos, Eros, a.k.a. Starfox.

Die scène vindt plaats tijdens de zoektocht van Thena, Makkari en Druig door de kosmos naar meer Eternals. We weten al dat er een scène uit de film verwijderd is, maar weten niet hoe het kan dat Eros weet dat Thena zich op Aarde bevond. Schrijvers Ryan en Kaz Firpo leggen dat plotgat uit.

Een individuele missie
"Ik denk dat bij elke individuele missie, ze geen herinneringen meer hebben aan hun communicatie met andere Eternals," begonnen de broers. "Misschien heeft het plaatsgevonden op andere planeten. Misschien zijn ze zelfs verwisseld, en deden ze andere missies op andere planeten met een andere groep."

"Maar hebben ze geen herinneringen daaraan, omdat na elke missie hun geheugen gewist wordt. Dus ze zijn zich wel bewust van andere Eternals. Dat is ingebouwd bij hen. Maar ik denk dat ze geen actieve communicatie met hen onderhielden."

De Eternals van Aarde hebben dus mogelijk andere missies uitgevoerd met niet-Aardse Eternals en daarna is hun geheugen gewist. Wie weet, begrijpt Eros daarom wie Thena is en is dat omgedraaid niet zo.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Echt gi-gan-tisch inderdaad.

BilboBalings

Avatar

Marvel. Het bedrijf dat plotgaten altijd verklaard in interviews ná de film.

kokosnoot

Avatar

@BilboBalings xD

Voorzichtig BilboBalings of ze maken een plotgat van je!

Het begint traditie te worden voor Marvel om plotgaten te dichten, na interviews of tijdens.

NieuwsFilm

meest populair