Adam Driver ziet een 'Star Wars' terugkeer wel zitten

Gaat hij een Palpatinetje doen?

Wouter Drummen 25 november 2021 16:09 in Algemeen
Adam Driver's Kylo Ren/Ben Solo was een van de hoofdrolspelers van de laatste Star Wars-trilogie. In The Rise of Skywalker komt zijn verhaal dan ook tot een einde, maar nu laat de acteur weten dat hij wel terug zou willen keren naar 'A Galaxy Far, Far Away'.

Driver is momenteel te zien in Ridley Scott's nieuwe House of Gucci. Hij is deze film dan ook volop aan het promoten en werd tijdens een recent interview gevraagd naar zijn toekomstige projecten. Star Wars kwam toen eveneens ter sprake. De acteur zei er het volgende over.

Waarom niet
"Ik ben absoluut niet tegen een terugkeer" begint Driver. "Het enige wat ik zou vragen is om te mogen werken met geweldige filmmakers, iets waar ik altijd voor wil gaan. Het gaat mij niet zozeer over de grootte van het project, maar om te kunnen werken met professioneels."

"Ook vraag ik me altijd af of ik geschikt ben voor door rol. Dat zijn de dingen waar ik naar kijk. Als dat goed zit, dan ben ik er niet op tegen!"

Wel of niet?
De laatste Star Wars-trilogie werd lang niet door iedereen even goed onthaald, maar Driver werd eigenlijk wel unaniem geprezen en een van de interessantere personages genoemd. De nodige fans waren dan ook teleurgesteld door zijn ietwat teleurstellende dood, aangezien er nog meer te vertellen was over zijn personage. Hopen jullie dat hij terugkeert?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Volgens mij waren we vooral teleurgesteld door hoe ze de Knights of Ren hebben verneukt.

horizon

Avatar

Tuurlijk mag hij terugkeren. Geweldige acteur.

Artificialis

Avatar

Kylo Ren was in de sequel trilogie eigenlijk de enige interessante toevoeging aan de franchise. Maar in feite was het qua uiterlijk een kopie van Darth Revan. Dus zelfs dat was niet origineel.

Mas7

Avatar

Juist Prime!

Daar keek ik het meest naar uit, vooral voor TLJ. Ik verbaasde mij al dat ze er niet in zaten.

In TROS werden ze niet vol benut, man man man

SteefL

Avatar

The Knights Of Ren zag je al van mijlenver aankomen dat die overhyped waren, naamloos en faceless. Verwachtte er niets van, dus ik was niet teleurgesteld.

NieuwsFilm

meest populair