Adam Driver ziet een 'Star Wars' terugkeer wel zitten

Adam Driver ziet een 'Star Wars' terugkeer wel zitten

Gaat hij een Palpatinetje doen?

Adam Driver's Kylo Ren/Ben Solo was een van de hoofdrolspelers van de laatste Star Wars-trilogie. In The Rise of Skywalker komt zijn verhaal dan ook tot een einde, maar nu laat de acteur weten dat hij wel terug zou willen keren naar 'A Galaxy Far, Far Away'.

Driver is momenteel te zien in Ridley Scott's nieuwe House of Gucci. Hij is deze film dan ook volop aan het promoten en werd tijdens een recent interview gevraagd naar zijn toekomstige projecten. Star Wars kwam toen eveneens ter sprake. De acteur zei er het volgende over.

Waarom niet
"Ik ben absoluut niet tegen een terugkeer" begint Driver. "Het enige wat ik zou vragen is om te mogen werken met geweldige filmmakers, iets waar ik altijd voor wil gaan. Het gaat mij niet zozeer over de grootte van het project, maar om te kunnen werken met professioneels."

"Ook vraag ik me altijd af of ik geschikt ben voor door rol. Dat zijn de dingen waar ik naar kijk. Als dat goed zit, dan ben ik er niet op tegen!"

Wel of niet?
De laatste Star Wars-trilogie werd lang niet door iedereen even goed onthaald, maar Driver werd eigenlijk wel unaniem geprezen en een van de interessantere personages genoemd. De nodige fans waren dan ook teleurgesteld door zijn ietwat teleurstellende dood, aangezien er nog meer te vertellen was over zijn personage. Hopen jullie dat hij terugkeert?

NieuwsFilm

meest populair