Allemachtig.. Madonna deelt controversiële foto's op Instagram

Ze is nu 63 jaar maar nog lang niet klaar met zichzelf aan het grote publiek laten zien!

FilmTotaal 25 november 2021 13:31 in Celebrity
Madonna (63) krijgt al geruime tijd kritiek dat ze zichzelf wat meer naar haar leeftijd mag gaan gedragen. Nou uiteraard heeft deze megaster daar compleet maling aan gezien de foto's die ze vandaag deelde op Instagram.

Madonna is uiteraard een icoon. Deze zangeres, actrice en ondernemer heeft naast het zingen ook flink wat films achter haar naam staan. Zo speelde ze in 2002 een rol in de romkom Swept Away van Guy Ritchie. Daarna was ze o.a te zien in de docufilm I'm Going to Tell You a Secret (2005) en te horen in de animatiefilm Arthur and the Invisibles (2006).

Haar meest beroemde en geprezen rollen waren in Evita uit (1996), A League of Their Own (1992) en Who's That Girl (1987). Wist je dat ze ook een rolletje had in de Bond-film Die Another Day uit 2002? Madonna regisseerde ook een film W.E. (2011).

Choqueren op Instagram
Ondanks dat haar filmcarrière misschien op een wat lager pitje staat, weet ze nog steeds prima de aandacht naar zich toe te trekken. Zo ook vandaag met een aantal opmerkelijke en ook behoorlijk erotische foto's. Madonna schrijft erbij: Angel watching over Me ♥️.

Heeft dat misschien betrekking op haar uiterlijk? Ze ziet er nog steeds zeer goed op!


De foto's van de 63-jarige Madonna bekijken? Check deze dan op haar Instagram-account.


Update: ondertussen heeft Madonna de plaatjes wat gekuist.

NieuwsFilm

meest populair