Tobey Maguire's Spidey gespot op flyer 'Spider-Man: No Way Home'

Wat we eigenlijk al wisten, wordt steeds meer bevestigd.

Een oplettende Marvel-fan is er heilig van overtuigd dat Tobey Maguire's Spider-Man is te zien op een promotionele flyer voor Spider-Man: No Way Home. Als dit klopt, zou dit het eerste officiële beeldmateriaal zijn van de terugkeer van een van de oude Spidey-acteurs.

De flyer maakt onderdeel uit van een zogenaamde Barkbox, een maandelijks pakket dat vol zit met dierenspeeltjes en andere prullaria. We zien slechts een klein stukje van de Maguire Spidey en het plaatje is zwart-wit, maar het patroon van het web op zijn hoofd komt inderdaad overeen met deze versie.

Verschillen in kostuums
Maguire's kostuum was duidelijk anders dan dat van Tom Holland. Zo is het webmateriaal niet verwerkt in de stof, maar ligt het 'erop' én is de zwarte uitlijning rondom de witte ogen smaller.

Holland keert opnieuw terug als Spidey in de film, en wordt vergezeld door Doctor Strange(Benedict Cumberbatch). Samen moeten ze het opnemen tegen in elk geval Electro (Jamie Foxx), maar het lijkt erop dat we een grote hoeveelheid schurken kunnen verwachten (waaronder Alfred Molina's Doctor Octopus).

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 16 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.


.

NieuwsFilm

meest populair