'Spider-Man: No Way Home' brengt dit personage terug, maar eigenlijk niet

'Spider-Man: No Way Home' brengt dit personage terug, maar eigenlijk niet

De J. Jonah Jameson die je ziet is niet degene die je denkt te zien.

Twee jaar geleden bevatte Spider-Man: Far From Home een vrij verrassende scène na de aftiteling. We kregen namelijk ineens J. Jonah Jameson te zien, gespeeld door niemand minder dan J.K. Simmons, die zijn rol uit de oorspronkelijke Spider-Man-trilogie nog eens speelde.

De aanwezigheid van het personage leidde tot talloze vragen van fans. De meesten gaan over de vraag of deze Jameson dezelfde uit de oorspronkelijke film is, of een andere versie (of variant zoals Marvel ze noemt) uit een ander universum.

Andere J. Jonah Jameson
Marvel-film Spider-Man: No Way Home gaat ons van de nodige antwoorden over het multiversum voorzien. Maar Simmons loste alvast een vraag waar fans mee zitten op.

Tijdens de Happy, Sad, Confused podcast vertelde hij dat hij een variant speelt:

"Ik geloof dat het een iets andere versie is. Vanuit het perspectief van de bedenkers van de huidige iteratie van het verhaal is het in elk geval een heel ander personage. Voor mij gewoon een iets andere versie. Hij is net zo hard, maar heeft wat minder haar. Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat hij hetzelfde haar nog had gehad. Maar belangrijk is dat hij dezelfde verdomde snor en sigaar heeft. En dat past bij het personage, dat dienst doet als comic relief in de film."

NieuwsFilm

meest populair