Verdrietig... Katja Schuurman is weer single

Verdrietig... Katja Schuurman is weer single

Haar huwelijk met Freek van Noortwijk is verbroken.

Katja Schuurman (46) en Freek van Noortwijk (32) zijn uit elkaar. De twee hebben besloten hun huwelijk te verbreken. De onderlinge verschillen waren, zo schrijft Katja in een behoorlijk emotioneel bericht op haar Instagram, te groot om te overbruggen.

De twee maakten het verbreken van hun huwelijk bekend op Instagram. Katja schrijft dat ze het "heel erg verdrietig" vindt dat ze twee dochters heeft "wier vader niet in hetzelfde huis wonen als zij".

Weer single
Schuurman schrijft het volgende over de breuk: "Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten."

Wel is ze blij Freek ontmoet te hebben, want ze bedankt hem voor de tijd samen. "We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer lief gehad".

Katja Schuurman leerde Freek van Noortwijk kennen in z'n restaurant, Guts & Glory. Twee zomers geleden trouwden de twee en in augustus vorig jaar werd hun dochtertje Coco Loulou geboren.

Hieronder het bericht van Schuurman:



NieuwsFilm

meest populair