Denzel Washington pleegt een moord in 'The Tragedy of Macbeth' teaser

We hoeven niet meer al te lang te wachten.

Wouter Drummen 26 november 2021 12:00 in Video
Een Coen-film is altijd wel iets om naar uit te kijken. Het bekende duo maakte al heel wat pareltjes, zoals o.a. The Big Lebowski en No Country for Old Men. Ondanks het feit dat Joel het deze keer zonder zijn broer doet, ziet zijn nieuwe project, The Tragedy of Macbeth, er fantastisch uit!

De twee broertjes werken deze keer niet samen, aangezien Ethan zich iets meer op theater wil richten en geen interesse had in deze film. Joel doet het dus alleen, maar dat maakt het niet minder interessant.

Verhaal
The Tragedy of Macbeth draait om de Schotse generaal, Macbeth Hij wordt overtuigd door drie heksen om de koning van Schotland te doden, zodat hij de troon voor zichzelf kan opeisen. Dit brengt echter grote gevolgen met zich mee.

Denzel Washington speelt Macbeth. In de teaser zien we hem in actie en lijkt hij de koning (gespeeld door Brendan Gleeson) te vermoorden. Bekijk de beelden hieronder.Cast
Buiten Washington en Gleeson zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Frances McDormand, Alex Hassell, Corey Hawkins, Bertie Carvel, Harry Melling en Ralph Ineson. Tot nu toe wist de film te overtuigen. Het project werd uitstekend onthaald en staat op Rotten Tomatoes momenteel op een prachtige 98% fresh na meer dan 50 reviews!

De film van de geliefde studio A24 kent een korte bioscooprelease in Amerika eind december. Vanaf januari zal The Tragedy of Macbeth op Apple TV+ te zien zijn.

NieuwsFilm