Marvels 'Werewolf by Night' onthult eindelijk verhaaldetails

Marvels 'Werewolf by Night' onthult eindelijk verhaaldetails

Dit wordt een opvallend Halloween-project van Marvel Studios.

Het ziet ernaar uit dat de eerste weerwolf van het Marvel Cinematic Universe zijn debuut gaat maken begin volgend jaar. In februari 2022 zouden namelijk de opnames beginnen van de Disney+ Halloween-special Werewolf by Night.

Er is nog maar weinig bekend over Werewolf by Night, al is zeker dat Gael Garcia Bernal gecast is in de hoofdrol. Hij zal een heel nieuwe wereld brengen naar het MCU, als hij in oktober 2022 zijn debuut maakt.

Eerste synopsis
Het project wordt door Marvel Studios en Disney+ ontwikkeld onder de werktitel Buzzcut. Vandaag blijkt een eerste synopsis gelekt te zijn.

Een nieuwe Werewolf by Night bevindt zich in het Zuidwesten, maar niet alles is wat het lijkt! Een jonge man, een familievloek en een bepaald niet heilig experiment, beloven een gevaarlijke combinatie voor een klein stadje in Arizona. Alles wat de jonge Jake wil, is zijn volk beschermen. Maar wie beschermt hem tegen het monster dat in 'm zit?

Er zijn weinig andere details bekend over het aankomende nieuwe project.

Maar fans van het MCU zullen het leuk vinden om te weten dat er weer een mythologisch beest naar het filmuniversum komt. Dat wordt dus wat in oktober!

NieuwsFilm

meest populair