Bradley Cooper werd tijdens metro-ritje in New York met mes bedreigd

De acteur kwam gelukkig weg!

FilmTotaal 30 november 2021 14:28 in Celebrity
Bradley Cooper, o.a. bekend van American Sniper en A Star is Born, onthuld tijdens een recent interview dat hij werd bedreigd met een mes in New York. Lees zijn hele verhaal hieronder.

De 46-jarige acteur woont al een lange tijd in New York maar een dag in 2019 zal hij nooit vergeten. Hij werd namelijk met een mes bedreigd toen hij in de metro zat. Hij wilde zijn dochtertje Lea ophalen, maar geheel vlekkeloos verliep dit niet.

Verhaal
Zo begint Cooper: "Ik heb in New York bijna altijd mijn koptelefoon op. Ik zat in de metro, om Lea op te gaan halen van school. Ik zag wel iemand op me af komen, maar ik dacht dat deze persoon me herkend hadden en een foto of handtekening wilde of zo".

Toen de acteur opkeek zag hij echter een mes: "Het was behoorlijk krankzinnig. Ik realiseerde me in een keer dat ik veel te comfortabel was geworden in de stad en totaal niet meer op mijn hoede was. Ik was alleen met deze man, aan het einde van de metro".

Eng
"Ik weet niet meer naar wat voor een muziek ik aan het luisteren was. Ik herinner me alleen nog dat het me opviel dat deze man zo jong was". Voordat de jonge man iets kon zeggen, rende Cooper zo snel mogelijk weg.

"Zonder er echt bij na te denken, zat ik het op een rennen. Ik rende de metro uit, sprong over een hekje en ging me ergens verstoppen. Ik weet wel dat hij achter me aankwam. Toen maakte ik snel een foto van hem."

Politie
Cooper nam dezelfde uitgang als zijn aanvaller en maakte nog een paar kiekjes van hem. Vervolgens besloot de acteur de foto's te laten zien aan twee politiemannen: "Ik zag een politieauto staan en ging meteen op ze af. Ik liet de foto's zien, maar het enige wat ze bleven vragen was 'heeft hij je gestoken?'"

"Ik zei meerdere keren nee, maar ze wilde toch checken. Blijkbaar zijn mensen die worden neergestoken namelijk vaak ik shock en blijkbaar leek ik aan dat profiel te voldoen... Daarna ging ik terug de metro in, om mijn dochter op te halen".

NieuwsFilm