Nicolas Cage wordt Dracula in grote monsterfilm

Nicolas Cage wordt Dracula in grote monsterfilm

Nicholas Hoult ook te zien in de film van Chris McKay.

Het lijkt erop dat Nicolas Cage (Mandy, Pig) weer eens een grote filmrol te pakken heeft. De acteur die de afgelopen jaren vooral bekend staat om zijn vele direct-to-video titels gaat namelijk Dracula spelen in een volgende grote monsterfilm.

Volgens Deadline gaat Cage de iconische vampier spelen in de film Renfield van regisseur Chris McKay, bekend van de recente scifi-actiefilm The Tomorrow War en de animatiefilm The LEGO Batman Movie.

Cage zal te zien zijn naast Nicholas Hoult (X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road) die eerder werd aangetrokken als het titelpersonage.

Nicolas Cage wordt Dracula
Ryan Ridley schreef het script, dat gebaseerd is op een origineel verhaal van Robert Kirkman. In de roman van Bram Stoker werd onthuld dat R.M. Renfield de advocaat van Dracula is in de overtuiging dat hij op een dag het geschenk van het eeuwige leven krijgt.

In 1992 was het personage ook te zien in de film Dracula van regisseur Francis Ford Coppola. Daarin werd Renfield gespeeld door Tom Waits. Het is nog onduidelijk hoe de nieuwe film het verhaal van Renfield in beeld gaat brengen.

NieuwsFilm

meest populair